درباره پابکو

شرکت پابکو تامین، فروش و توزیع انواع لوله پلی اتیلن تک جداره جهت مصارف آبرسانی ، کشاورزی ، فاضلابی به سراسر کشور زیر قیمت کارخانه.

محصولات این بازرگانی عمدتا در سیستم آبیاری تحت فشار کاربر دارد و چنانچه بر همه واضح است کمبود منابع آبی در ایران و استفاده از روش های سنتی انتقال و آبیاری باراندمانی پایین بزرگترین محدود کننده توسعه و پیشرفت بخش کشاورزی و تا حدود زیادی توسعه شهری به شمار می آید، و از طرفی در همین رابطه، توسعه سیستم گاز رسانی نیاز به تولید لوله های مخصوص گاز رسانی و اتصالات مربوطه اهمیت فراوانی پیدا کرد.

اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار اعم از قطره ای و بارانی که از مدرن ترین روش های آبیاری شناخته شده در دنیا می باشد، می تواند گام موثری در جهت نیل به اهداف کشاورزی ایران از طریق افزایش سطح زیر کشت و همچنین ارتقاء میزان محصول در واحد سطح به حساب آمده چنانچه استفاده از سیستم های نوین آبیاری تحت فشار باراندمانی بیش از 90 درصد می تواند سهم بسزایی در رابطه با حل معضل و مشکل کم آبی کشور در بخش کشاورزی ایفا نماید.

همچنین استفاده از لوله پلی اتیلن با عمر مفید حداقل 50 سال برای انتقال آب در شبکه های آبیاری شهری و روستایی، و لوله های گاز برای توزیع کاز در شهرها و روستاها نیز باعث استفاده بهینه از سرمایه گذاری در بخش شهر سازی می گردد.

علاوه بر اجرای پروژه های مورد بحث، استفاده از لوله های پلی اتیلن در لوله کشی شهری و انتقال آب از منابع به مزارع و همچنین در سطح مزارع از هدر رفتن بی رویه آب جلوگیری و ما را در برنامه های توسعه این بخش عظیم اقتصادی یاری می نماید.


 برای مشاهده دیگرمحصولات به سایت زیر مراجعه نمایید.

http://pabco.co/

لوله پلیکا آبرسانی

امروزه در تمام کشورها انتقال آب آشامیدنی وجمع آوری آبهای سطحی و فاضلابها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. خراب بودن لوله ها باعث آلودگی محیط زیست و حتی نشستهای ساختمانی میگردد از این رو لوله های پلیکا به دلیل خواص ویژه وبادوام بودن و ضریب اطمینان بالانسبت به دیگر مواد پلیمری از اهمیت بیشتری برخورداراست.

استاندارد لوله های پلاستیکی برای که پیش نویس آن توسط کمیسیون های مربوطه تهیه شده است در صدوسی وهشتمین جلسه کمیته ملی استاندارد شیمیایی و پلیمر مورد تصویب قرار گرفته است.

لوله های پلیکای آبرسانی در 2 جالت مورد استفاده قرار میگیرد :

1-خطوط اصلی جانبی انتقال آب که در خاک مدفون است

2-انتقال آب به صورت رو کاربرای داخل و خارج از ساختمان

ویژگی ها ومزایا لوله های پلیکای آبرسانی :

عمر مفید زیاد در نتیجه بهره وری اقتصادی بالا

برای مشاهده دیگرمحصولات به سایت زیر مراجعه نمایید.

استحکام در برابر خوردگی و عدم سائیدگی در نتیجه پایین رفتن هزینه های تعمیر

مقاوم در برابر آتش سوزی در نتیجه شعله ور نشدن شعله

وزن سبک در نتیجه کم شدن هزینه های بارگیری و تخلیه

نصب آسان در نتیجه کاهش و صرفه جویی در وقت

انتقال حرارت بسیار کم در مقابل لوله های فلزی

مقاوم در برابر اسیدها و بازها

مناسب برای مناطق زلزله خیز

روش های نوین جایگذاری و نصب لوله های پلیکا

امروزه پروژه های زیر ساخت تاثیر بسیاری در رفاه و آرامش انسانها دارند.این پروژه ها بسیار پر هزینه بوده و از این رو کاهش هزینه و همچنین افزایش طول عمر سرویس دهی در آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.برای خط لوله هزینه اولیه شامل هزینه لوله به اضافه هزیه نصب آن است

در روش های قدیمی برای جایگذاری لوله در زمین ، گودال پهنی حفر میشد تا کارگران نیز بتوانند به راحتی عملیات لوله گذاری و اتصال را که نیاز به دقت و مراقبت زیادی دارند را انجام میدهند.در این روش ها مکان اتصال باید کاملا تمیز باشدو نیاز به پرسنل کاملا کار آزموده وبا دقت است که بتوانند فرایند را به طور کامل ودقیق انجام دهند.پس از آن گودال باید با بستری از شن پر شود.نقش بستر شنی یکی این است که از تخریب لوله که ممکن است در تماس با صخره و سنگ های تیز به وجود آیدو همچنین از خوردگی لوله در لوله های فلزی جلوپیری کند ودیگر اینکه بتواند نیروهای فشاری و خمشی را که در معرض آنها قرار دارند به اطراف پخش کند.

پس از جایگذاری لوله و پر کردن گودال،سطح زمین باید به حالت اولیه باز گردانده شود.

با گذشت زمان این روش ها پیشرفت زیادی کرده اند.استفاده از لوله ها ی پلاستیکی که سبک تر بودند،مزیت ویژه ای در جایگذاری خطوط لوله ایجاد کرد زیرا با وجود آنها دیگر به تجهیزات بالا و پایین برنده نیازی نیست وهمچنین تعداد پرسنل نصب نیز کاهش یافت.

برای بهینه سازی عملکرد لوله ها در طراحی ساختار آنها نیز تغییراتی انجام شده است.امروزه برای بهبود خواص برخی از لوله های پلاستیکی آنها را به صورت دو یا چند جداره تولید میکنند.

روش های جدید

با بهینه سازی و ترکیب شیوه های نصب در گذشته ، ابتدا دو روش جدید طراحی شده اند.

روش اول به نام خیش زنی است که با استفاده از ابزاری شبیه خیش متصل به دستگیره ای چرخان انجام میشود.در حالیکه خیش توسط دستگیره در داخل زمین رانده میشود،گودال باریکی را ایجاد میکند.ابزار سومی که در پشت خیش است ، لوله را باخود میکشد و به این ترتیب لوله داخل گودال جای میگیرد.خاک موجود در پشت خیش لوله را پوشانده و گودال را میبندد.در واقع بستن گودال با استفاده از نیروی وزن خاک به خودی خود انجام میشود.برای سرعت بخشیدن به آن میتواند 5 کیلومتر لوله را در روز جایگذاری کند.همچنین در این روش نسبت به روش های قدیمی ، از تعداد کارگران کمتری استفاده میشود.اما روش خیش زنی محدودیتهایی نیز دارد.از جمله اینکه در هر نوع خاکی قابل اجرا نیست.همچنین اجرای روش فوق برای لوله های سایز بزرگ امکان پذیر نیست.در این روش بستر سازی نیزانجام نمیشود.

روش دوم به نام milling با استفاده از وسیله های برنده است که به طور پیوسته گودال باریکی را حفر میکند،لوله در پشت آن به سمت گودال رانده شده و سپس گودال توسط ماشین مجددا پر میشود.روش milling در خاک های سخت تر که در روش اول قابل اجرا نباشند نیز استفاده میشودالبته سرعت آن از روش خیش زنی کمتر است.

این دو روش دارای مزیتهایی فراوانی هستند وسبب کاهش هزینه میشوند.به ویژه در موارد خاص که کندن گودال بسیار سخت و یا ناممکن است ، از این روش استفاده میشود.روش های بدون حفر گودال روش های نصب جدیدی هستند که در آنها گودال باز حفر نمیشود و به آنها روش های بدون حفر گودال میگویند.با گذشت زمان روش های جدیدتری نیز به دست آمده است که در ادامه به چند مورد از آنها اشاره میشود.

حفر مستقیم افقی

در این روش از یک سر حفرکننده که معمولا مجهز به واترجت است،استفاده میشود.آب سبب نرم شدن خاک شده و وسیله را به جلو میراند.سر این وسیله قابلیت هدایت شدن در جهت های مختلف را دارد.به عنوان مثال میتواند هنگام رسیدن به رودخانه به سمت زیر بستر رودخانه رفته گودال را درزیر بستر حفر کرده وسپس به جهت بالاتر هدایت شود.

روش javking روش جایگزینی لوله جدید در خطوط لوله قدیمی است که در آن لوله جدید به داخل لوله قدیمی رانده میشود.این روش برای مواردی است که میتوان لوله با قطر کمتر از لوله را جایگزین کرد.برای ثابت کردن مکان لوله جدید فضای خالی بین آن و لوله قدیم را پر میکنند.

در روشی دیگر به نام close-fit-reling قطر خارجی لوله جدید تقریبا برابر با قطر داخلی لوله قدیم است.روش bursting در مواردی به کار میرود که کاهش قطر در لوله جدید امکان پذیر نیست و یا لوله قدیمی شکننده است.در این روش وسیله ای با قطر بزرگتر از لوله قدیمی به داخل این لوله کشیده شده و سبب شکستن آن میشود و به دنبال آن لوله جدید جایگزین میشود.

لوله های پلاستیکی دارای مزیت هایی از قبیل سبکی،انعطاف پذیری،تنوع و... هستندوترکیب این ویژگی ها با خلاقیت بشر،منجر به ایجاد روش های نصب پیشرفته در دردنیای امروزوآینده خواهد بود.

https://pipetehran.ir/

دوربین مداربسته تحت شبکه

با پیشرفت شبکه های کامپیوتری، دوربین مداربسته تحت شبکه نیز به عنوان عضوی از خانواده ی شبکه های کامپیوتری پا به عرصه گذاشتند. دوربین های تحت شبکه که توسط شرکت ایمن تصویر امرتات تامین می شوند، همگی دارای استانداردهای ONVIF بوده و میتوانند با دستگاه های تحت شبکه شامل NVR ها و سرورها ارتباط داشته باشند. دوربین مداربسته تحت شبکه از قابلیت های نرم افزاری بیشتری نسبت به دوربین های آنالوگ برخوردار بوده و همچنین قابلیت گسترش آن نیز بیشتر می باشد. برای مثال می توان با اتصال یک دوربین شبکه به یک مودم ADSL یا TD-LTE و… که به اینترنت متصل است، از هر جای جهان به دوربین متصل شد و تصویر آن دوربین را دریافت نمود. این در حالیست که چنین قابلیتی برای دوربین های آنالوگ بدون دستگاه DVR یا مبدل، امکان پذیر نیست.

برای مشاهده دیگرمحصولات به سایت زیر مراجعه نمایید.

https://rdsiran.com/


دوربین مداربسته تحت شبکه

با پیشرفت شبکه های کامپیوتری، دوربین مداربسته تحت شبکه نیز به عنوان عضوی از خانواده ی شبکه های کامپیوتری پا به عرصه گذاشتند. دوربین های تحت شبکه که توسط شرکت ایمن تصویر امرتات تامین می شوند، همگی دارای استانداردهای ONVIF بوده و میتوانند با دستگاه های تحت شبکه شامل NVR ها و سرورها ارتباط داشته باشند. دوربین مداربسته تحت شبکه از قابلیت های نرم افزاری بیشتری نسبت به دوربین های آنالوگ برخوردار بوده و همچنین قابلیت گسترش آن نیز بیشتر می باشد. برای مثال می توان با اتصال یک دوربین شبکه به یک مودم ADSL یا TD-LTE و… که به اینترنت متصل است، از هر جای جهان به دوربین متصل شد و تصویر آن دوربین را دریافت نمود. این در حالیست که چنین قابلیتی برای دوربین های آنالوگ بدون دستگاه DVR یا مبدل، امکان پذیر نیست.

برای مشاهده دیگر محصولات به سایت زیر مراجعه نمایید.

https://rdsiran.com/

لوله زهکش

از دیگر محصولات شرکت پابکو لوله زهکش PVC می باشد. این لوله ها به شکل کلاف و شکل خرطومی بوده و دارای سواخ می باشد که طبق سفارش مشتری قابل تغییر است. زهکشی به معنای مدیریت نگه داشت و دفع آب سطحی و مدیریت سفره آب زیرزمینی در جهت منافع اقتصادی و اجتماعی در کنار حفظ محیط زیست می باشد.

با توجه به آب و هوای کشور و افزودن مقاومت این لوله ها مصرف این نوع لوله در کشور افزایش یافته است. کلیه محصولات منقوش به مهر استاندارد و نام کارخانه با تضمین کیفیت 10 ساله می باشد. لوله های پی وی سی زهکش این شرکت بر اساس استاندارد DIN 1187 تولید می گردند همچنین بازرگانی آبراهه این لوله ها را با استفاده از مواد PVC و با افزودن استابلایزرهای خاص لوله زهکشی پی وی سی تامین و تحویل می نمایند. به علت نادر بودن لوله سوراخ دار پلیمری و تغییرات طول و عرض سوراخ ها این لوله پرمصرف ترین لوله از نوع پلیمری در سطح جهان می باشد.

مصارف لوله زهکش پی وی سی

در محیط جاده ها، پل ها و ساختمانها

زمینهای تفریحی و ورزشی

زمین های کشاورزی

آزمون های مختلفی جهت ضریب اطمینان بر روی لوله ها انجام می شود شامل: تست آبکش، تست استحکام، تست ابعاد، تست وضعیت ظاهری

مقایسه لوله پی وی سی زهکش نسبت به لوله های دیگر

عمر مفید لوله زهکش در مقابل لوله سیمانی

حمل و نقل و وزن کم لوله زهکش

نصب راحت و آسان لوله زهکشی

استحکام و مقاومت در مقابل املاح شیمیایی

انعطاف پذیری بالا


مشاهده محصولات در سایت زیر

http://pabco.co/